Language
Кошик

Черевики Salewa WS Hike Trainer GTX

Немає у наявності
артикул
Ботинки Salewa Ws Hike Trainer Mid Gtx 61342

Наявність товару в магазині уточнюйте перед візитом

  • Подробиці
  • Характеристики
  • Відгуки

Жіночі черевики для гірських походів та подорожей. Модель Hike Trainer поєднує комфорт та надійну підтримку стопи. Оновлений дизайн, зручна система підтримки стопи, система подовженої шнурівки, устілка із прогумованого шару GumFlate зменшує навантаження на ногу і забезпечує необхідну амортизацію. Верх виготовлений із замші. Дану модель можна максимально припасувати та адаптувати під індивідуальні особливості ніг.

Призначення: легкі походи, подорожі, походи з легким рюкзаком, місто

Технічні характеристики:
Матеріал верху: 1,6mm замша, гумовий рант на носку
Мембрана: Gore-Tex ® Extended Comfort
Підошва: Vibram Oban Sole

Технології та матеріали:
3F System — забезпечує гнучкість та водночас надійну фіксацію в області щиколотки та стопи збоків, створює оптимальну форму для максимального комфорту ноги. Система 3F підтримує всю стопу та зменшує тертя завдяки бездоганному утриманню п'яти — області, особливо схильної до натирання.

Climbing Lacing — індивідуальні регулювання забезпечуються завдяки подовженій технічній шнурівці на передній частині взуття. Шнурування починається з носка черевика, за аналогією зі скельниками.

Gore-Tex — мікропориста мембрана з надійними властивостями водонепроникності. Її пори в 20 000 разів менші за краплю води і в 700 разів більші ніж молекули водяної пари. Тобто піт виводиться назовні, а волога всередину не проникає.

Vibram — матеріал, що використовується на підошві взуття, робить її неслизькою при вологих погодних умовах, при цьому він напрочуд міцний, довговічний та гнучкий.

Характеристики
Надлегка серія Ні
Стать Жіночий
Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Черевики Salewa WS Hike Trainer GTX
Зачекайте будь ласка...