Language
Кошик

Кросівки Salewa WS Alpenviolet K

Немає у наявності
артикул
Кроссовки Salewa Ws Alpenviolet K (61365)

Наявність товару в магазині уточнюйте перед візитом

  • Подробиці
  • Характеристики
  • Відгуки

Salewa WS Alpenviolet K - легкі жіночі кросівки для походів. Дана модель розроблялась для пересування по пересіченій гірській місцевості, зокрема, Альпами. Кросівки сконструйовані у відповідності до анатомії жіночої стопи. Верх виконаний із в’язаної синтетики - такий матеріал з однієї сторони зносостійкий , а з іншої добре вентилюється. Класичного язичка немає, натомість, використано своєрідну шкарпетку, що добре огортає ногу і водночас виводить зайву вологу від ноги.

По всьому периметру Salewa WS Alpenviolet K мають своєрідний рант із термополіуретару, а носок ще більше потовщено для додаткового захисту пальців. Глибока шнурівка в парі із Salewa 3F System відмінно фіксує стопу та дозволяє підігнати кросівок практично під будь-яку ногу. Підошва Pomoca славиться своєю цупкістю і зчепленням, що особливо відчутно на мокрому камінні. Устілки Ortholite із антибактеріальною обробкою та ефективним відведенням вологи. Підходять для походів в теплий період року ( наприклад, Карпатами ), прогулянок лісом, повсякденного використання.

Призначення: альпійський трекінг, походи в гори, повсякденне використання.

Особливості:
- жіночі
- добре вентилюються та швидко сохнуть
- легкі
- устілки Ortholite
- глибока шнурівка Climbing Lacing
Salewa 3F System - захист по периметру.

Технічні характеристики:
Ширина колодки: стандартна
Підошва: Pomoca Alpen
Проміжний шар підошви: EVA
Дроп (перепад висоти між п’яткою і носком): 15 мм (висота каблука 36 мм, носок – 21 мм)

Матеріали та технології:
SALEWA 3F System - забезпечує гнучкість та водночас надійну фіксацію в області щиколотки та стопи збоків, створює оптимальну форму для максимального комфорту ноги. Система 3F підтримує всю стопу та зменшує тертя завдяки бездоганному утриманню п'яти - області, особливо схильної до натирання.
Climbing Lacing - подовжена шнурівка для максимального припасування і посадки взуття на ногу.
OrthoLite – високотехнологічний матеріал устілок, який забезпечує гарний відвід вологи від стопи, має бактерицидне просочення, створює додаткову амортизацію та підвищує комфорт при використанні.
Pomoca - гума, що використовується для виготовлення підошв взуття, володіє відмінним зчепленням із грунтом, асфальтом, мокрим камінням.
 

Характеристики
Стать Жіночий
Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Кросівки Salewa WS Alpenviolet K
Зачекайте будь ласка...