Language
Кошик

Палатка Msr Access 2 Tent (Green)

26 588,00 грн.
Немає у наявності
артикул
70327

Наявність товару в магазині уточнюйте перед візитом

  • Подробиці
  • Характеристики
  • Відгуки

Призначення: Ультралегкий

Намет MSR Access 2 Tent

Access 2 - двомісний намет спеціалізованої гірської серії.

Намети серії Access є новинкою 2017 року і стали удосконаленням моделі Hubba HP в сторону її повноцінної всесезонної експлуатації. При цьому розробники поставили собі за мету зберегти вагу, характерну для 3-сезонних моделей.

Новий каркас від відомого виробника карбонових дуг, Easton Syclone, складається з різноспрямованого скловолокна, що застосовується в аерокосмічній галузі. Він відрізняється вражаючою гнучкістю сегментів, набагато більшою ніж у алюмінієвих і карбонових аналогів. Це надає йому необхідну міцність, щоб протистояти сніговим та вітровим навантаженням - каркас відновлює свою форму навіть після ударів ураганного вітру. Другою особливістю дуг Easton Syclone є легкість - їх вагу цілком можна порівняти з карбоновими.

 

Особливості:

  • Зовнішній тент виготовлений з 20D Ripstop Nylon і має двосторонню обробку Durashield (поліуретан / силікон), що забезпечує водостійкість матеріалу на рівні 1200 мм вд. ст.
  • Дно виконано з 30D Ripstop Nylon з водовідштовхувальним просоченням і двосторонньою водонепроникною обробкою Durashield, водостійкість - 3000 мм вд. ст.
  • Внутрішній шар виконаний з 20D нейлону і сітчастого матеріалу.
  • Надійний, міцний і стійкий каркас зі збірних композитних дуг Easton Syclone які мають більш високу гнучкість і міцність, а також більш низьку вагу в порівнянні з традиційними дугами з алюмінієвого сплаву.
  • Намети серії Access на порядок тепліші, ніж традиційні туристичні моделі, але при цьому помітно легше класичних 4-сезонних палаток, які, як правило, розраховані на екстремально високі снігові і вітрові навантаження.
  • За задумом розробників це робить їх ідеальним вибором для адептів скітуру, яким мала вага спорядження допоможе заощадити сили при закиданні в район катання. Також намети Access відмінно підійдуть любителям походів в холодну пору року на висотах в зоні лісу.

 

Характеристики:

Дуги: 2 дуги Easton Syclone
Тент: 20D RipStop-нейлон з Si / Pu обробкою, просоченням Durashield - особливе просочення, яка перешкоджає вбирання вологи в поліуретанове покриття, в 2 рази збільшуючи термін його служби. і водостійкістю 1 200 мм
Дно: 30D RipStop-нейлон з Si / Pu обробкою, просоченням DWR і водостійкістю 3 000 мм

Вага, min: 1.64 кг.
Вага, max: 1.86 кг.

Характеристики
Надлегка серія Ні
Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Палатка Msr Access 2 Tent (Green)
Зачекайте будь ласка...