Language
Кошик

Рюкзак Fjallraven Rucksack No.21 Medium (24205)

Немає у наявності
артикул
Рюкзак Fjallraven Rucksack No.21 Medium (24205)

Наявність товару в магазині уточнюйте перед візитом

  • Подробиці
  • Характеристики
  • Відгуки

Рюкзак FJALLRAVEN Rucksack No.21 Medium

Великий рюкзак в класичному стилі Fjällräven, виконаний з більш міцної версії нашої вощеної тканини G -1000 HeavyDuty Eco. Ідеально підходить як для щоденного використання в місті, так і для часу, проведеного в лісі.
Чисті лінії і функціональні деталі з натуральної шкіри означають, що він відповідає всім вимогам, для того, щоб стати фаворитом на багато, багато років вперед.
Головний відсік завантажується зверху, має систему закривання, яка перешкоджає попаданню снігу всередину рюкзака. Внутрішня кишеня з м'якою основою для зберігання ноутбука. Він також має зйомну вкладку-сидіння. Світла підкладка полегшує перегляд вмісту. Верхня кришка утримується на місці ременями, які прикріплюються до металевих елементів застібки спереду. Практичні бічні кишені можуть вміщати пляшки з напоями чи щось таке.

G-1000 - флагманський матеріал Fjallraven: зносостійкий, вентильований, з захистом від погодних умов при використанні Гренландского воску. Ми використовуємо його в усьому: від рюкзаків до курток і брюк. Цей щільно тканий матеріал складається з 65% поліестеру і 35% бавовни, а при використанні Гренландского воску, він адаптується до цілого ряду різних кліматичних умов. Таким чином, при правильному догляді, він буде служити довгі роки і розділяти всі ваші пригоди.

В рамках нашої прихильності до більшого використання перероблених і органічних матеріалів тепер у нас є версії тканин G-1000 - Eco, виготовлені з переробленого поліестеру і органічної бавовни.

Гренландський віск - це просте, натхненне природою рішення проблем, пов'язаних з впливами стихій. Зроблений з суміші бджолиного воску і парафіну, він захищає матеріал від води, і надає вітрозахисні властивості. Видаливши віск, ви можете зробити його більш легким і дихаючим. Більшість наших матеріалів G -1000 виробляються з попереднім просоченням воском, але все ж непогано знати, як повторно застосовувати і видаляти віск, щоб адаптувати виріб до погодних умов.

Догляд: очистіть виріб м'якою щіткою і теплою водою, деталі зі шкіри натріть кремом. Как пропитать Гренландским воском G 1000.

 

Особливості:

  • міцна вощена тканина
  • головний відсік із завантаженням зверху
  • оснащений сніжним замком
  • внутрішня кишеня з м'яким дном для зберігання ноутбука
  • кишеня, яка тримає термос в вертикальному положенні
  • світла підкладка полегшує перегляд вмісту
  • м'яка сідушка
  • ремені на верхній кришці з металевими елементами
  • одна велика передня кишеня і бічні кишені

 

Основні характеристики:

Матеріал: G-1000® HeavyDuty: 65% polyester, 35% cotton

Обсяг: 20 л
Висота, ширина, глибина: 44 х 28 х 13 см
Вага: 960 г

Характеристики
Надлегка серія Ні
Призначення Подорожі, Місто
Стать Унісекс
Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Рюкзак Fjallraven Rucksack No.21 Medium (24205)
Зачекайте будь ласка...