Language
Кошик

Штани Fjallraven Karla Pro Winter Trousers (89809)

Немає у наявності
артикул
Штаны Fjallraven Karla Pro Winter Trousers (89809)

Наявність товару в магазині уточнюйте перед візитом

  • Подробиці
  • Характеристики
  • Відгуки

Штани FJALLRAVEN Karla Pro Winter Trousers

М'яка підкладка забезпечує додаткове тепло в цих міцних похідних брюках, зроблених для холодної осінньо-зимової погоди. Виготовлені з міцного G -1000 Eco, який вентилює вологість тіла і тому легше залишатися теплим, коли рівень активності коливається. Зчленована конструкція і безліч кишень для речей першої необхідності.

G-1000 - флагманський матеріал Fjallraven: зносостійкий, вентильований, з захистом від погодних умов при використанні Гренландского воску. Ми використовуємо його в усьому: від рюкзаків до курток і брюк. Цей щільно тканий матеріал складається з 65% поліестеру і 35% бавовни, а при використанні Гренландского воску, він адаптується до цілого ряду різних кліматичних умов. Таким чином, при правильному догляді, він буде служити довгі роки і розділяти всі ваші пригоди.

Гренландський віск - це просте, натхненне природою рішення проблем, пов'язаних з впливами стихій. Зроблений з суміші бджолиного воску і парафіну, він захищає матеріал від води, і надає вітрозахисні властивості. Видаливши віск, ви можете зробити його легше і більш дихаючим. Більшість наших матеріалів G -1000 виробляються з попереднім просоченням воском, але все ж непогано знати, як повторно застосовувати і видаляти віск, щоб адаптувати виріб до погодних умов. Как пропитать Гренландским воском G 1000.

Сімейство ЕВІК. ЕВІК (Övik) - це прізвисько рідного міста Фьяллравенов Ерншельдсвік (Örnsköldsvik). Це північне прибережне місто є частиною всесвітньої спадщини Високого берега (The High Coast, Höga Kusten), а його мальовниче оточення надихає на активний відпочинок на свіжому повітрі.

 

Особливості:

  • міцний волого і водостійкий матеріал G -1000 Eco
  • в складі перероблений поліестер і органічна бавовна
  • регульована довжина
  • середня лінія талії

 

Основні характеристики:
Матеріал: G -1000 Eco: 65% polyester, 35% cotton
Стать жіноча
Захист від УФ: 50+
Вага: 590 г (в розмірі 38)

Характеристики
Надлегка серія Ні
Стать Жіночий
Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Штани Fjallraven Karla Pro Winter Trousers (89809)
Зачекайте будь ласка...