Language
Кошик

Термофутболка з довгим рукавом Craft Active Intensity CN LS Man (1907933)

Немає у наявності
артикул
Термофутболка с длинным рукавом Craft Active Intensity CN LS Man (1907933)

Наявність товару в магазині уточнюйте перед візитом

  • Подробиці
  • Характеристики
  • Відгуки

Термофутболка з ергономічною посадкою і відмінним управлінням температурою тіла.

Active Intensity - це інноваційний базовий шар, який забезпечує відмінну функцію під час інтенсивних навантажень в помірних або холодних умовах.

Функціональна, еластична тканина в поєднанні з безшовним дизайном, структурою тіла і спортивною посадкою забезпечує відмінне управління температурою тіла і комфорт.

Active Intensity ідеально підходить для любителів спорту і відмінно підходить для тренувань з високою інтенсивністю, таких як катання на бігових лижах, біг і їзда на велосипеді.

 

Особливості:

• Щільна посадка
• Еластична тканина, що повторює контури тіла для оптимального управління температурою тіла
• Безшовна конструкція для оптимальної свободи пересування

Be ACTIVE

Універсальна функціональна білизна Be ACTIVE вважається однією з найуспішніших колекцій у світі. Білизна створює оптимальний мікроклімат в помірних і холодних умовах. Завдяки функціональним матеріалам перенесення вологи прискорюється, і тіло знову швидко висихає.

Траспортування вологи

Функціональний матеріал забезпечує ефективне і швидке видалення вологи. В результаті поверхня може бути захищена від охолодження або можливого накопичення тепла. Волога, створена зусиллям, досягає поверхні і може випаровуватися на ній.

 

Безшовна

Безшовна обробка означає, що різні матеріали вже включені в виробничий процес, так що можна уникнути утворення швів. Особливо продукти, які лежать прямо проти тіла, таким чином, пропонують максимальний комфорт. Неприємні тертя або розтирання повністю усунені. Тому безшовний одяг не тільки міцніший, але і легший і має менший обсяг.

 

Склад: 55% перероблений поліестер, 45% поліамід

Характеристики
Надлегка серія Ні
Стать Чоловічий
Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Термофутболка з довгим рукавом Craft Active Intensity CN LS Man (1907933)
Зачекайте будь ласка...