ТАБІРНИЙ РЕЦЕПТ: ПАСТА З ГРИБАМИ, БЕКОНОМ ТА ВЕРШКАМИ

Цим постом хочемо відкрити нову смачну рубрику - #табірнірецепти. Тож гайда за смачненьким! :)

Якщо вам потрібно нагодувати сім'ю або велику компанію друзів, дуже важко пройти повз ситної пасти.Ця страва стане одним з найпопулярніших страв у вашому таборі.Готувати на відкритому вогнищі не так вже і просто. Частіше за все ми у кемпінгу використовуємо просту металеву решітку в якості підтримки казанка та пательні. Перед тим як почати приготування, потрібно створити добрий шар з розжареного вугілля. 

Порція: 4 персони.
Час приготування: 20 хв.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 200 г бекону (нарізати кубиками)
  • 50 г вершкового масла
  • 1 цибулина (нарізати кубиками)
  • 4 зубчики часнику (подрібнити)
  • 100 г нарізаних печериць (або інших грибів)
  • Пакетик спагеті 400 г
  • 300 мл вершків
  • 50 г петрушки
  • Сіль і перець для смаку

ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Покладіть пасту в киплячу підсолену воду.
  2. Тим часом додайте масло на гарячу пательню і, коли воно розтане, додайте цибулю і бекон. Перемішуйте 2 хвилини.
  3. Потім на пательню додайте часник і гриби і знов помішайте, поки гриби не звільнять вологу і не почнуть смажитися (близько 5 хвилин).
  4. Коли гриби готові, додайте вершки і дрібку солі, потім тушкуйте ще 5 хвилин.
  5. Поки соус тушкується на пательні, злийте воду з макаронів і перемішайте з іншими інгредієнтами, зверху притрусіть нарізану петрушку.

Цей рецепт ми знайшли у відомого мандрівника, письменника, фотографа Гарі Фішера @firetofork та трохи адаптували його під наші реалії.

ХАЙ ВАМ СМАКУЄ ТАК САМО ЯК СМАКУВАЛО НАМ! 

А щоб було зручніше готувати, рекомендуємо використовувати туристичний посуд відомого та перевіреного бренду Sea To Summit: