ТАБІРНИЙ РЕЦЕПТ: ПАСТА З ГРИБАМИ, БЕКОНОМ ТА ВЕРШКАМИ
Цим постом хочемо відкрити нову смачну рубрику - #табірнірецепти. Тож гайда за смачненьким! :)
Якщо вам потрібно нагодувати сім'ю або велику компанію друзів, дуже важко пройти повз ситної пасти.Ця страва стане одним з найпопулярніших страв у вашому таборі.Готувати на відкритому вогнищі не так вже і просто. Частіше за все ми у кемпінгу використовуємо просту металеву решітку в якості підтримки казанка та пательні. Перед тим як почати приготування, потрібно створити добрий шар з розжареного вугілля.
Порція: 4 персони.
Час приготування: 20 хв.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- 200 г бекону (нарізати кубиками)
- 50 г вершкового масла
- 1 цибулина (нарізати кубиками)
- 4 зубчики часнику (подрібнити)
- 100 г нарізаних печериць (або інших грибів)
- Пакетик спагеті 400 г
- 300 мл вершків
- 50 г петрушки
- Сіль і перець для смаку
ПРИГОТУВАННЯ:
- Покладіть пасту в киплячу підсолену воду.
- Тим часом додайте масло на гарячу пательню і, коли воно розтане, додайте цибулю і бекон. Перемішуйте 2 хвилини.
- Потім на пательню додайте часник і гриби і знов помішайте, поки гриби не звільнять вологу і не почнуть смажитися (близько 5 хвилин).
- Коли гриби готові, додайте вершки і дрібку солі, потім тушкуйте ще 5 хвилин.
- Поки соус тушкується на пательні, злийте воду з макаронів і перемішайте з іншими інгредієнтами, зверху притрусіть нарізану петрушку.
Цей рецепт ми знайшли у відомого мандрівника, письменника, фотографа Гарі Фішера @firetofork та трохи адаптували його під наші реалії.
ХАЙ ВАМ СМАКУЄ ТАК САМО ЯК СМАКУВАЛО НАМ!
А щоб було зручніше готувати, рекомендуємо використовувати туристичний посуд відомого та перевіреного бренду Sea To Summit: